Blog

×××
Tajne koje su to trebale ostati
 • Šlep šou /S01E24/ Nina Badrić


  Puno se emisija snimilo o Nini Badrić, ali ju nikad nisu provozali trošnim kombijem. Zbog Nininog zvjezdanog statusa, kao da je i naš “crvendać” postao limuzina, a voditelj Vlado se topio.

 • Šlep šou /S01E23/ Marijan Ban


  Ep o moru i glazbi. Strastveni jedriličar, vrstan matematičar, nesuđeni košarkaš, precizni strojar – Marijan Ban jest još puno toga, no najviše pjesnik i glazbenik. Jedinstvena emisija i vožnja po Splitu u pratnji osebujnog zaljubljenika u more i jedrenje.

 • Šlep šou /S01E22/ Hladno pivo


  Gajnice, Zagreb i Kumrovec – to je bila tura za vožnju u ovoj emisiji. Premda poznati dečki iz Gajnica, koji su k tome i muževi i očevi, ne žive u Gajnicama, na spomen tog zagrebačkog kvarta bude im uvijek toplo i milo oko srca

 • Šlep šou /S01E21/ Davorin i Bogovići


  Nasmijani Rinči kako ga zovu kolege od milja ili Davorin Bogović bio je gost naše 21. emisije. Sretno dijete Dubrave i antijunak hrvatske rock scene poveo nas je kroz svoju bogatu glazbenu karijeru.

 • Šlep šou /S01E20/ General Woo


  Od Zagreba do Vukovara i natrag razgovarali smo o rapu, hip-hopu i životu u gradu na Dunavu. Otac otac hrvatskog angažiranog rapa otkrio nam je sve o hip-hop sceni i Tramu 11. Očinstvo ga je promijenilo ali je i dalje britak u svojim pjesmama.

 • Šlep šou /S01E19/ Darko Rundek


  Donosimo vam scene koje nisu prikazane na TV-u, a dodatno opisuju zanimljivost Darka Rundeka koji se ne pojavljuje često pred kamerama.

 • Šlep šou /S01E17/ Drago Diklić


  Legenda Jazza i zabavne glazbe Drago Diklić gostovao je u našem crvenom kombiju. Krenuli smo od Trnja i obišli sve zagrebačke lokacije važne u životu Diklića. Ovaj rođeni Sinjanin odrastao je u zagrebu, a karijeru je gradio po bivšoj državi i svijetu i opisao nam je kako se uživa u životu.

 • Šlep šou /S01E16/ Elemental


  Oni su jedinstveni i pjevaju hip-hop u ludim kombinacijama, dolaze i Zagreba, a zovu se Elemental. Bend koji je nastao u kombiju, vozio se s nama po Zagrebu gdje smo puno razgovarali o njihovoj glazbi, tekstovima i životu. Jedinstveni u svojoj glazbi i uvijek okrenuti prema novim stvarima i skloni eksperimentiranju u hip-hopu.

 • Šlep šou/S01E15/ Ksenija Erker


  Danas, kad uživa kao ponosna majka i baka ponovno se vratila glazbi i kazalištu. Mama Corleone kako je naziva prijateljica Vera Zima, okuplja uvijek sve oko stola i poznata je po dobroj kuhinji i dugim razgovorima o glazbi. Ksenija je jedinstveni volak u našoj glazbi, osim solo karijere, nastupala je kao prateći vokal brojnim domaćim glazbenicima.

 • Šlep šou /S01E14/ Neno Belan


  Rođen u Splitu, otišao u Zagreb pa se doselio u Rijeku – tako se može opisati životni put Nene Belana. Mediteran je u njegovom srcu i pjesmama. Voli šetati po pijaci dok za Split kaže da je hrvatski Los Angeles, Rijeka New York, a Zagreb Chicago. Vozili smo se ulicama Rijeke i pričali o svemu, a posebno o glazbi.